Weöres Sándor Általános Iskola és AMI

Alapfokú Művészeti iskola

Rólunk

Művészeti Iskolánk már több évtizede folytat alapfokú művészeti képzést két művészeti ágban, melyek a klasszikus zenei egyéni hangszeres illetve a táncművészet-néptánc. Személyre szabott programok alapján 12 évfolyamon, nagy hangsúlyt fektetve a képességfejlesztésre, tehetséggondozásra. Intézményünk kimagasló szakmai munkáját dicsérik tanulóink verseny és felvételi eredményei. Növendékeink rendszeres fellépői nívós rendezvényeken, fesztiválokon.

A Művészeti Iskola egyre szélesebb tanszak kínálattal, gazdag programstruktúrával és kiemelt kurzusokkal várja az új jelentkezőket. Növendékeinkkel és művésztanárainkkal minden évben számos koncertet és rendezvényt tartunk. A központi épület mellet a város általános iskoláival együttműködve négy kihelyezett tagozatot is működtetünk, hogy a gyömrői gyerekek művészeti  nevelésének feladatellátását biztosíthassuk.

 

Aktuális híreink

Zene világnapja

Zene világnapja

Október 1. - A Zene Világnapja „Azért a legfontosabb a zeneinevelés, mivel a ritmus ésösszhang merül alá leginkább alélek mélyébe, és a legerősebbenragadja meg azt.”  (Platón)  ...

Térítési/tandíj fizetés

Térítési/tandíj fizetés

Tisztelt Szülők! Kiküldtük a Kréta rendszerben a térítési/tandíjfizetéssel kapcsolatos tudnivalókat. A térítési/tandíj fizetés átutalással vagy bankkártyával lehetséges. Fizetési határidő: 2021. október 15.

Tanári koncert

Tanári koncert

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt az online tanári hangversenyünkre, amit az Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai készítettek.

Tavaszi Online koncert – 2021

Tavaszi Online koncert – 2021

Szeretettel meghívunk mindenkit a Tavaszi online koncertre, amit az Alapfokú Művészeti Iskolás növendékek készítettek nagy szeretettel.