Tisztelt Szülők!

Iskolánk részt vesz a SegítsVelem Mosolytáska gyűjtési akcióban!

Iskolánkba a Fő tér 2/b épületébe, ügyeleti napokon és augusztus utolsó hetén lehet hozni a használt, de jó állapotban lévő iskolatáskákat.

A gyűjtési akcióról bővebben az alábbi szövegben, illetve a https://www.pontvelem.hu/segits-velem/mosolytaska online felületen olvashatnak!

Szeretettel várjuk a fent említett napokon a táskákat!

KINŐTTED AZ ISKOLATÁSKÁD?
ESETLEG A KÖVETKEZŐ TANÉVBEN ÚJAT KAPSZ? VAN, AKINEK SAJNOS MÉG RÉGI SINCS ÉS ÚGY JÁR ISKOLÁBA…VARÁZSOLJ MOSOLYT EGY TÁRSAD ARCÁRA!
ADJ ÚJ ÉLETET A HASZNÁLT, DE JÓ ÁLLAPOTÚ ISKOLATÁSKÁDNAK!

 

2022-ben második alkalommal gyűjtöttük a használt, de jó állapotú iskolatáskákat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa a következő tanév előtt a rászoruló kisdiákok részére. Mutassuk meg idén is, hogy sok gyermeknek varázsolhatunk mosolyt az arcára a szép iskolatáskákkal!

Számítunk Rád!

A PontVelem Okos Program SegítsVelem MosolyTáska akciója során, az iskolák már most elkezdhetik gyűjteni a használt, de jó állapotú iskolatáskákat, hogy azokat a Máltai Szeretetszolgálat eljuttassa a következő tanév elején a rászoruló gyermekek részére.

A PontVelem Okos Program tagjaként, a diákoknak lehetőségük van a tanév végén is jótékonykodni! Itt most nem a pontokra számítunk, hanem a jó állapotú iskolatáskákra és az azokba tehető iskolaszerekre.

Az adománygyűjtés a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közös szervezésében valósul meg.

Az akció csak az iskolák és a diákok segítségével valósulhat meg!

Segítsünk a rászoruló gyermekeken és varázsoljunk mosolyt arcukra! Ehhez azonban az kell, hogy Te is csatlakozz a SegítsVelem MosolyTáska akcióhoz és ajánld fel a régi, vagy kinőtt iskolatáskád és lehetőség szerint tegyél bele olyan iskolaszereket, amire neked már nincs szükséged és más nagyon örülne neki!

Tarts velünk Te is, biztosan nem fogod megbánni, mert adni jó!

SegítsVelem MosolyTáska

 

Eseménynaptár

Csengetési rend