Kedves Barátaink!

Amint hallottátok a hírekben, Törökországban súlyos földrengés volt. Rengeteg a halott és a sebesült, valamint jelentősek az anyagi károk is. A katasztrófának vannak gyömrői vonatkozásai is.

Néhány éve iskolánk az Erasmus program keretében kapcsolatot létesített a hatay megyei Dörtyol város több iskolájával. Kiváló kollégákat és barátokat ismertünk meg a pályázatok során. Küldöttségünk ellátogatott városukba, ahol nagy szeretettel fogadtak minket és ők is eljöttek településünkre. Közös munkánk során remek emberi kapcsolatok születtek. Gyömrő és Dörtyol városok között szoros kötődés alakult ki. A szerencsétlenség érintette az általunk jól ismert török pedagógusokat és gyerekeket is. Hisszük, nem maradhatunk tétlen, segítséget kell nyújtanunk a lehetőségeinkhez mérten. Most nem mint intézmény, hanem mint magánszemélyek kérjük a segítségeteket!

Felvettük a kapcsolatot az ott élő kollégáinkkal. Szeretnénk támogatni az ott élő szerencsétlenült járt embereket. Tartjuk a kapcsolatot velük, támogatjuk – amennyire lehetséges – az otthonukat vesztett embertársainknak a lelki sebek gyógyulásában. Kérjük, aki megteheti, még ha kisebb összeggel is, anyagilag is támogassa török barátainkat! Szeretnénk, ha éreznék, egy emberként állunk mellettük!

A segítséget fogadó kollégánk Ali Osman Cengiz. A segítséget közvetlen a TR 81000670 10000000 32861367 számú bankszámlára lehet utalni, vagy az iskolánkban leadni, amit közösen utalunk el.
Köszönjük a segítséget és a támogatást!

 

 

 

Eseménynaptár

Csengetési rend