Tisztelt Szülők!

A 1102/2020 (III.14) Kormányhatározat, valamint a 3/2020 (III.14.) EMMI határozat alapján 2020. március 16-tól további értesítésig intézményünk  digitális munkarendre áll át.

A tanulók/szülők a gyerekek iskolában hagyott felszerelését indokolt esetben 2020. március 16-án hétfőn 14-16 óra között vihetik el (taneszközök, rajz felszerelés, tornazsák stb.). Kérjük, ezt egyénileg, a járványmegelőzés céljait szem előtt tartva, fegyelmezetten tegyék!

Az intézmény a napközbeni ellátását csak azon tanulóknak tudja biztostani, ahol a szülők munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához. Kérem, hogy ebben az esetben 03.16-án 10 óráig jelezzenek a weoresiskol@gmail.com címen vagy a 29/330-135 vagy a +36 30 7929165 telefonszámon.

A hétfői napon az étkezés lemondottnak tekintett. Hétfőn az e-Krétán és az iskolai honlapon és Facebook oldalon keresztül küldünk tájékoztatót az étkezési lehetőség további menetéről.

 Hétfőn a nevelőtestület elkezdi kidolgozni a működés rendjét. Ezt követően a hétfői napon küldünk ki tájékoztatást, melyet az iskolai honlapon, Facebook és e-kréta felületen lehet megtekinteni.

A tanítás és tanulás nem megszűnik, hanem más keretek között szerveződik. A tanulók hétfőtől nagy szabadságot kapnak, de ez a szabadság nagy felelősséggel jár. Felértékelődik a motiváció, felelősségvállalás, a tevékenységek ütemezése a tanulók részéről. Ahhoz, hogy eredményesen haladjon gyermekük a tananyagtartalom elsajátításban mindenképpen szükséges az Önök részéről történő folyamatos támogatás, hiszen ezen tanulásszervezés esetén is történik értékelés.

A művészeti oktatás is folytatódik ebben az új keretben. A szervezéssel kapcsolatos információkat is hétfőn küldjük ki Önöknek.

Mi, tanárok a következő időszakban minden segítséget meg fogunk adni, azonban számunkra is újszerű a feladat. De jelen volt már az eddigi iskolai működésben is a digitális oktatásszervezés, így biztosan nem lesz teljesen idegen a diákok, szülők számára.

Kérjük Önöket, hogy segítsék gyermeküket! A család életének megszervezésében  vegyék figyelembe az óvintézkedéseket, új kereteket és feladatokat, alakítsanak ki szokásrendet/napirendet , legyen hozzáférésük a  gyerekeknek a szükséges digitális eszközhöz és internet kapcsolathoz! Ha a hozzáféréssel  kapcsolatosan problémájuk van kérem jelezzenek a weoresiskola@gmail.com e-mail címre!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Spaitsné Rónaszéki Mária                             Gyömrői Weöres Sándor Általános Iskola és AMI         intézményvezető                                                                     nevelőtestülete