HighTech terem hírei- Tankerületi szakmai nap- HTS mentoring nap

 

2023 november 13-án a Tankerületi Szakmai Napon a monori tankerület pedagógusainak tartott bemutatót és rövid 3D tervezés képzést Antalné Csorba Katalin és Tusorné Fekete Éva. Az érdeklődő pedagógusok megtervezhették és ki is nyomtathatták első alkotásukat.

A HighTech teremben ezen a napon a HighTech Suli hálózat pedagógusainak tartott képzéssel folytatódott a program. A Hévízgyörki Petőfi Sándor Általános Iskola, a Budapest XVIII. Kerületi Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola és a szintén fővárosi Kastélydombi Általános Iskola pedagógusait láttuk vendégül.

A HighTech Suli pályázat keretében az iskolák nemcsak eszközöket, hanem folyamatos szakmai segítséget is kapnak, a program részeként indult mentoring alkalmával technikai, módszertani támogatásban részesülnek. Kérdéseiket, problémáikat előzetes felmérés után a program egyik oktatója, Tisza Géza vezetésével beszélték meg a résztvevők. Sor került tapasztalatcserére, jó gyakorlatok megosztására és az eszközök használatával kapcsolatos új tudás megszerzésére is.

Eseménynaptár

Csengetési rend