2023. március 6-10 héten lezajlott a Pénz7 programsorozat, melynek központi témája a Korszerű pénzkezelés és digitális biztonság, illetve a Gondolkozz és vállalkozz volt!
Út a kagylóktól a bankkártyáig címmel egy pénztörténeti kiállítás megvalósítását tűztük ki célul, így ehhez kapcsolódóan adtunk feladatot osztályainknak.
Az 5. évfolyamos osztályaink az ÁRUCSERE, ÁRUPÉNZ korszakát vitték plakátra, a 6. évfolyamosok az ARANYPÉNZ korszakáról készítettek tablókat,
a  7. évfolyamosok
feladata az ARANY ÉS PÉNZHELYETTESÍTŐK korszakának bemutatása volt, míg a 8. évfolyam a MODERN PÉNZ korszakát jeleníttette meg plakátokon.

A héten még rendhagyó órákkal, kvízzel, játékos – a pénzhez kapcsolódó-  feladatokkal igyekeztünk hozzájárulni diákjaink pénzügyi tudatosságának fejlődéséhez. Ezen felül, a kifejezetten erre a hétre létrehozott honlap segítségével, a gyerekeknek lehetőségük volt egy 5 kérdést tartalmazó feladatlap megoldására. A feladatlapot helyesen kitöltő gyerekek jutalomban részesültek, ezen felül értékelésre és kiválasztásra kerültek évfolyam szinten a legötletesebb és legszebben kivitelezett tablók is.

 

Eseménynaptár

Csengetési rend