SZEPTEMBERI HÍREK

Szeptember 1-én mindhárom egységünkbe járó diákjaink ünneplőbe öltözve, tanévnyitó ünnepséggel kezdte el a tanévet. Magunk mögött hagyva a nyár izgalmait, az első tanítási napon mindenki megkapta órarendjét, tankönyveit és kezdetét vette a 2023-2024-es tanév.

Már az első hónap nagyon mozgalmasnak bizonyult, hiszen a tanulás mellett jutott idő, különböző közösségi programok szervezésére is.

Szeptember 6-án látványos bemutató keretein belül ismerkedhettek meg tanulóink a karate küzdősport érdekes világával.

Szeptember 14-én a 6. a osztályosok projektnap keretében a Velencei tó körül kerékpároztak, látogatást tettek a Gárdonyi Géza Emlékházban és a Pákozdi Katonai Emlékparkban.

Diák önkormányzatunk szervezésében szeptember 25-29. között iskolánk diákjai és szülői közössége három nagy konténer papírhulladékot és sok-sok zsák ruhát gyűjtött össze.
A gyűjtésből befolyt összeget a gyerekek jutalmazására, programok szervezésére fordítjuk.

Szeptember 28-án az 5., 6. és 7. évfolyamos tanulóink a Lázár Ervin Program keretein belül  Budapest Táncszínházért Alapítvány előadásában Bolero: Viszlát a levegőben előadást tekinthették meg a Hankó István Művelődési Házban.

Testnevelőink szeptember 29-én a Magyar Diáksport Napjára izgalmas Tó kör váltófutást rendeztek minden évfolyamon, ahol a gyerekek mellett több pedagógus és az iskola vezetői is teljesítették az előírt távot. Ugyanezen a napon a Magyar Népmese napját is ünnepeltük, sok-sok olvasással és szünetekben az aulában magyar népmesék vetítésével. Előzetes terveink szerint az október is versenyekben és programokban gazdag hónap lesz mindenki számára.

Eseménynaptár

Csengetési rend